Πέμπτη 18 Απριλίου
16:00 - 19:00
Σε αυτό το σεμινάριο, η Αγγελική Μητροπούλου από το Kyma Project – Inclusive Dance, θα κάνει μία εισαγωγή σε ασκήσεις προετοιμασίας φωνής και σώματος για δημόσιες ομιλίες. Θα δουλέψει πάνω σε κείμενα, αναλύοντας διαφορετικούς τονισμούς, ρυθμούς και «σημεία στίξης». Επιπλέον, θα αναφερθεί στα Dos & Dont’s σώματος και φωνής όταν απευθυνόμαστε σε μικρό ή μεγάλο κοινό.
Κλείνοντας, θα γίνει συζήτηση για μεθόδους διαχείρισης άγχους και της κακής κριτικής από το κοινό.
Πού και πότε
Το σεμινάριο διεξάγεται στον συνεργατικό χώρο του Social Dynamo, στο Σεράφειο δήμου Αθηναίων (Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, 2ος όροφος, στάση μετρό Κεραμεικός/Πετράλωνα), την Πέμπτη, 18 Απριλίου, 16.00 – 19.00. Η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν.
Πώς μπορώ να συμμετάσχω
Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο, παρακαλούμε πατήστε «Συμμετοχή», επιλέξτε την ημερομηνία του σεμιναρίου και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα. Η επιβεβαίωση της συμμετοχής σας θα γίνει το συντομότερο δυνατό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3428087.
Λίγα λόγια για τo KYMA Project
Το «Kyma Project – Inclusive Dance» είναι πλατφόρμα συμπεριληπτικού χορού που προωθεί τις συμπεριληπτικές πρακτικές και την προσβασιμότητα. Ιδρύθηκε το 2017 με βάση την Αθήνα και από τότε ανοίγει νέους κόσμους μέσα από δράσεις που περιλαμβάνουν μαθήματα, σεμινάρια, παραστάσεις και φεστιβάλ χορού στα οποία έχουν ίση πρόσβαση, είτε ως θεατές είτε ως συμμετέχοντες, όλοι ανεξαρτήτως αναπηρίας, ηλικίας, φυλής ή οποιασδήποτε άλλης διάκρισης.
Λίγα λόγια για την εισηγήτρια
Με σπουδές στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στην Ανώτατη Δραματική Σχολή «Εμπρός», η Αγγελική Μητροπούλου είναι ηθοποιός και πολιτιστική διαχειρίστρια. Έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός, χορεύτρια και δημιουργός σε θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές, συμπεριλαμβανομένων συμμετοχών σε διεθνή φεστιβάλ video-dance. Απασχολείται από το 2014 ως εισηγήτρια εργαστηρίων για μικτές ομάδες και επιμελήτρια κίνησης. Αποφασισμένη να προωθήσει την συμπερίληψη στις Τέχνες, ίδρυσε το Kyma Project, μια πλατφόρμα που δημιουργεί προσβάσιμες χορευτικές δραστηριότητες για περιθωριοποιημένες κοινωνικές ομάδες. Πιστεύει ακράδαντα στη δια βίου εκπαίδευση και αναζητά πάντα νέες ευκαιρίες μάθησης.